Sosyal Medya
Giriş Yap
0
basket

Anasayfa | Blog | Twitter, Instagram'da da olan o özelliği test ediyor!

17 Haziran 2023
Twitter, Instagram'da da olan o özelliği test ediyor!

Sosyal medya devi Twitter, Instagram'da da bir süredir var olan ortak paylaşım özelliğini test etmeye başladı.

Sosyal medya devi Twitter, Instagram'da da bir süredir var olan ortak paylaşım özelliğini test etmeye başladı.

Yeni eklenen bu özellik sayesinde Twitter kullanıcılarının, artık iki farklı hesaptan ortak olarak tek bir ‘tweet' atabileceği aktarıldı.

Popüler tersine mühendislik uzmanı Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşımda; sosyal medya devi Twitter, Instagram'da da bir süredir var olan ortak paylaşım özelliğini test etmeye başladı. Yeni özellik sayesinde Twitter kullanıcılarının, iki farklı hesaptan ortak olarak aynı 'tweet'i atabileceği ifade edildi. Özelliğin ne zaman yaygın kullanıma açılacağı ise henüz belirtilmedi.

Twitter kullanıcıları, güncel olarak başka bir paylaşımı alıntılayarak kendi hesaplarında paylaşabiliyor ve bu paylaşımın üzerine yorum ekleyebiliyor. Şirketler ve iş insanları, Twitter'da ortaklıklarını duyurmak istediklerinde birbirlerini etiketleyerek bu yöntemi tercih ediyor.

Yeni özellik ise bir 'tweet'in, iki farklı hesaptan ortak olarak paylaşılabilmesini mümkün kılacak. Gönderi, iki kişi tarafından paylaşılmış olarak gösterilecek ve her iki hesapta da görüntülenecek. Ortak paylaşım yapılmak istendiğinde, ikinci hesabın da bu talebi onaylaması gerekecek. Sadece kilitli olmayan ve birbirlerini takip eden hesaplar, bu özelliği kullanabilecek.

EN FAZLA İKİ TWITTER HESABI, ORTAK PAYLAŞIM YAPABİLECEK

Twitter tarafından kullanıma sunulması beklenen özellik, şimdilik yalnızca iki hesapta geçerli olacak ve daha fazla sayıda hesap, ortak paylaşıma eklenemeyecek. Ortak paylaşım yapıldığı zaman gönderi, iki hesabın takipçilerinin de akışına düşecek. Bununla birlikte; her iki hesabın da profil fotoğrafı ve kullanıcı adı, gönderide gösterilecek. Yeni özellik; özellikle iş birliği yapan şirketleri, reklam alan içerik üreticilerini ve ortak duyuru yapmak isteyen hesapları hedefleyecek.



Bu içeriği beğendin mi? Eğer beğendiysen "Bu içeriği beğendim" basarak gönderiyi öne çıkarabilirsin.

İLGİLİ İÇERİKLER

Aslında çözümü bu kadar basit! İşte konuyla ilgili detaylar...