Sosyal Medya
Giriş Yap
0
basket

Anasayfa | Blog | Instagram Görüldü Bilgisi Nasıl Kapatılır?

17 Haziran 2023
Instagram Görüldü Bilgisi Nasıl Kapatılır?

Direct mesajlar, Son görülme ve storyler için Instagram görüldü kapatma işlemi çok sık araştırılmaktadır. Özellikle mesajlarda görüldü simgesinin kapatılması en çok merak edilen soruların başında gelmektedir. Instagram da doğrudan karşı tarafın mesajını gördüğünüz ve cevap atmadığınız zamanlarda karşı tarafla tartışlamalar yaşandığı için pek çok kullanıcı bu özelliği kapatmak istemektedir.

Instagram Görüldü Bilgisi Nasıl Kapatılır?

Direct mesajlar, Son görülme ve storyler için Instagram görüldü kapatma işlemi çok sık araştırılmaktadır. Özellikle mesajlarda görüldü simgesinin kapatılması en çok merak edilen soruların başında gelmektedir. Instagram da doğrudan karşı tarafın mesajını gördüğünüz ve cevap atmadığınız zamanlarda karşı tarafla tartışlamalar yaşandığı için pek çok kullanıcı bu özelliği kapatmak istemektedir.

Instagram DM Görüldü Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram DM  görüldü kapatma özelliği kapatmak çok kolaydır bunun için yapmanız gereken hesabınıza giriş yaptıktan sonra 3 çizgiye tıklamak. Oradan ayarlar kısmına giriş yaparak hareket durumuna tıklayınız ve sonrasında hareket durumunu göster bölümüne giriş yapınız bu bölümde mavi ise görüldü, gri ise görüldü özelliği kapalı demektir. Instagram DM görüldü mesajını kapatmak bu kadar basittir. Ayrıca sürekli olarak bu şekilde kullanmak istemiyorsanız ve ara ara görüldü kapatmak istiyorsanız alternatif olarak Instagram mesajların alanına giriş yapın sonrasında telefonunuzu uçak moduna alarak WİFİ ve Mobil veriyi devre dışı bırakarak mesajları okuyunuz sonrasında Instagram uygulamasını kapatıp tekrar internetinizi açarak Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda okuduğunuz mesajlarda görüldü işareti gözükmeyecektir.

 

Instagram Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır?

Instagram son görülme özelliği instagram tarafından kullanıcılarına sunulan bir özelliktir. Instagram son görülme kapatma işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  1. Instagram hesabınıza giriş yapın ve ardından 3 çizgi alanına tıklayın
  2. Profilinizdeki ayarlar sekmesine giriş yapınız
  3. Girdiğiniz ekranda hareket durumunu göster özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği devre dışı bıraktığınızda son görülmeniz kapanacaktır.

Ayrıca instagram son görülme kapatıldığında sadece karşı tarafın son  görmenizi gizlemeyecektir aynı şekilde karşı tarafın son görülmeleride kapanacaktır.

 

Instagram Story Görüldü Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram story görüldü kapatma özelliği maalesef instagram’da bulunmuyor ama bunu yapmak için alternatif yöntemler mevcuttur.

  1. Internet ortamında bu işi yaptığını söyleyen bazı uygulamalar vardır. Uygulamalara kayıt olarak bu işlemi yapabilirsiniz ama boltakipci ekibi olarak asla böyle hesabınız için güvenli olmayan bir yöntemi önermiyoruz.
  2. Hikayesini gizlice izlemek istediğiniz kişinin profiline giriniz internetiniz olduğu için kişinin hikayeleri otomatik yüklenecektir sonrasında telefonunuzun WİFİ ve Mobil veri hizmetlerini kapatarak kişini hikayelerine bakabilirsiniz. Ardından Instagram uygulamasından çıkıp tekrar Wifi veya Mobil veri hizmetinizi açtığınızda gizlice görmüş olursunuz.

 


Bu içeriği beğendin mi? Eğer beğendiysen "Bu içeriği beğendim" basarak gönderiyi öne çıkarabilirsin.

İLGİLİ İÇERİKLER

Aslında çözümü bu kadar basit! İşte konuyla ilgili detaylar...